2021 Yılında Eğitim

2021-de-eğitim
2021-de-eğitim

2020-2021 Eğitim öğretimin ilk dönemi 22 ocak 2021 de sona erdi. Bu öneme pandemi eğitim dönemi diyebiliriz. Uzaktan eğitimin tüm evlere yayılmasıyla birlikte okullar evlere evde kullanılan bilgisayar telefon ve tablete taşınmış oldu.

1.sınıflarda okuyan öğrencilerin okuma yazmaya geçmesiyle birlikte öğretmenlerimizi yoğun bir telaş aldı. Çünkü okuma bayramı şenliği düzenleme durumu bu pandemi eğitim döneminde ne yazık ki yapılamadı. Ancak yine de öğrencileri sevindirme adına onlara uzaktan da olsa bu döneme ait anıların olması için ödül mahiyetinde sınıflarını okuma bayramı şenliği madalyası verdiler. Umuyorum ki öğrenciler çok mutlu olacaklar. Bizim okullara vermiş olduğumuz madalyalardan anlaşıldığına göre bu dönemde en çok kullanılan ödül olan madalya; resimli ,isimli okuma bayramı madalyası olarak öğrencilere takdim edildi. Bir nevi ilk eğitimin birinci döneminde öğrenciler ödüllendirilmiş oldu.

Sonuç olarak bir eğitim dönemi pandemi (salgın ) nedeni ile okullar evlere taşınarak eğitime burada devam edilmiş oldu.Şubat ayı içerisinde tekrardan okulların nasıl açılacağı konusunda milli eğitim bakanımızın verdiği demeçlere bakılırsa yüz yüze eğitimin şubat ayı içerisinde başlanacağına dair bilgileri ve bu konuda ailelerin ,bireylerin ,eğitimcilerin aynı düşüncede olduğu kanısına varıldı. Sanıyorum Bir öğrenci VELİ si olarak benim düşüncelerimde bu yönde.. okulların artık 2.dönem itibari ile açılmasında fayda olacağı kanısındayım. Öğrenciler bile okulları çok özlediler…Öğretmenlerini özlediler….Arkadaşlarını özlediler…Kısaca okumayı özlediler..

<script data-ad-client="ca-pub-3778564978138734" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

Kod snippet’ini kopyala

Umarım bir daha böyle bir salgın sebebiyle geleceğimizin yetiştiren okullarımızın bir daha kapanmaması dileğiyle..

Kadem inanlı

https://madalyaburda.com

YÖNETİCİ

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*